حجة الاسلام و المسلمین شیخ علی خدادادی

حب الزهراء(س) دیننا
مشخصات بلاگ
حجة الاسلام و المسلمین شیخ علی خدادادی
طبقه بندی موضوعی

۹ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

😓😢🌟 ماه رمضان، ماه توبه و باز گشت به درگاه الهی


1) عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِیهِ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا علیه السلام قَالَ: شَهْرُ رَمَضَانَ شَهْرُ التَّوْبَةِ، وَ شَهْرُ الْإِنَابَةِ. مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ فَفِی أَیِّ شَهْرٍ یُغْفَرُ لَه‏؟! (بحارالأنوار، ج96، ص341 به نقل از کتاب فَضَائِلِ الْأَشْهُرِ الثَّلَاثَة)

حضرت رضا علیه السلام فرمود: ماه رمضان، ماه توبه، و ماه برگشت است. آن کس که در این ماه، آمرزیده نشود، پس در کدامین ماه آمرزیده خواهد شد؟!


2) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: وَ اللَّهُ تَعَالَى یَقُولُ الشَّهْرَ کُلَّهُ: هَلْ مِنْ تَائِبٍ فَیُتَابَ عَلَیْهِ؟ هَلْ مِنْ مُسْتَغْفِرٍ فَیُغْفَرَ لَهُ؟ وَ یَقُولُ جَلَّ وَ عَزَّ: عِبَادِی! اصْبِرُوا وَ أَبْشِرُوا فَتُوشِکُوا أَنْ تَنْقَلِبُوا إِلَى رَحْمَتِی وَ کَرَامَتِی. (بحارالأنوار، ج96، ص348 به نقل از کتاب النوادر)

رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: خدای تعالی در تمام ماه رمضان می فرماید: آیا توبه کننده ای هست که توبه اش را بپذیرند؟ آیا استغفارکننده ای هست که مورد آمرزش قرار گیرد؟ و خداوند جلّ و عزّ می فرماید: بندگان من! صبر کنید و بشارت بر شما باد! به زودی به سوی رحمت و کرامت من باز می گردید.


3) عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْعَبَّاسِ بْنِ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ أَنَّهُ سَمِعَ النَّبِیَّ صلّی الله علیه وآله یَقُولُ: یَقُولُ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى فِی کُلِّ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ: هَلْ مِنْ سَائِلٍ فَأُعْطِیَهُ سُؤْلَهُ؟ هَلْ مِنْ تَائِبٍ فَأَتُوبَ عَلَیْهِ؟ هَلْ مِنْ مُسْتَغْفِرٍ فَأَغْفِرَ لَهُ؟ مَنْ یُقْرِضُ الْمَلِی‏ءَ غَیْرَ الْمُعْدِمِ الْوَفِیَّ غَیْرَ الظَّالِمِ؟ (بحارالأنوار، ج96، ص339-338 به نقل از امالی مفید)

عبد اللَّه بن عبّاس می گوید که از پیامبر صلّی الله علیه وآله شنیده است که ‏فرمود: خداوند تبارک و تعالى در هر شب از ماه رمضان سه بار مى‏فرماید: آیا درخواست ‏کننده‏اى هست تا خواسته ‏اش را بدهم؟ آیا توبه ‏کننده ‏اى هست تا توبه ‏اش را بپذیرم؟ آیا استغفار کننده ای هست تا وى را بیامرزم؟ کیست به دارنده ای که تهیدست نیست و به وفاکننده ‏اى که ظالم نیست، قرض دهد؟


  • شیخ علی خدادادی

🔔💎🔔 دعا بر وجود مقدّس حضرت صاحب الزّمان علیه السلام در تمام لحظات ماه مبارک رمضان


1) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال سجده، ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، و در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و در تمام ایام عمرت، این دعا را بعد از حمد الهی و پس از صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه وآله تکرار کن:

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ  فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلاً وَ قَائداً وَ عَوْناً وَ عَیْناً، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فِیهَا طَوِیلاً. (کافی، ج4، ص162)



2) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و هرجایی که در ایام عمرت بودی، این دعا را بعد از بزرگداشت خداوند و پس از صلوات بر پیامبر و آلش علیهم السلام، تکرار کن:

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْقَائِمِ بِأَمْرِکَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِیِّ عَلَیْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ، أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلاً وَ مُؤَیِّداً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِیهَا طُولاً وَ عَرْضاً، وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّیَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِینَ.

اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ مِنْکَ عَلَى یَدِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ لَهُ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ، وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَیْرِهِ.

اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِینَکَ وَ سُنَّةَ نَبِیِّکَ حَتَّى لَا یَسْتَخْفِیَ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ.

اللَّهُمَّ إِنِّی أَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةٍ، تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِکَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِیلِکَ، وَ آتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَةً وَ فِی الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ، وَ اجْمَعْ لَنَا خَیْرَ الدَّارَیْنِ، وَ اقْضِ عَنَّا جَمِیعَ مَا تُحِبُّ فِیهِمَا، وَ اجْعَلْ لَنَا فِی ذَلِکَ الْخِیَرَةَ بِرَحْمَتِکَ وَ مَنِّکَ فِی عَافِیَةٍ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ، وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِکَ وَ یَدِکَ الْمَلْآ، فَإِنَّ کُلَّ مُعْطٍ یَنْقُصُ مِنْ مِلْکِهِ، وَ عَطَاؤُکَ یَزِیدُ فِی مِلْکِکَ. (بحارالأنوار، ج97، ص349 به نقل از اقبال الاعمال)


  • شیخ علی خدادادی

یاعلی318

  • شیخ علی خدادادی

♦️ثواب شب زنده داری با قرآن


💠عن جعفر بن محمد عن أبیه علیهما السلام ان رجلا سأل أمیر المؤمنین علیه السلام عن قیام اللیل بالقرآن، فقال له ابشر من صلى من اللیل عشر لیله لله مخلصا ابتغاء ثواب الله قال الله عزو جل لملائکته اکتبوا لعبدی هذا من الحسنات عدد ما أنبت الله من النباتات فی اللیل من حبة وورقة وشجرة وعدد کل قصبة وحوطة ومرعى، ومن صلى تسع لیله أعطاه الله عشر دعوات مستجابات وأعطاه کتابه بیمینه یوم القیامة، ومن صلى ثمن لیله أعطاه الله عز وجل أجر شهید صابر صادق النیة وشفع فی أهل بیته، ومن صلى سبع لیله خرج من قبره یوم یبعث ووجهه کالقمر لیلة البدر حتى یمر على الصراط مع الآمنین، ومن صلى سدس لیله کتب مع الأوابین وغفر له ما تقدم من ذنبه وما تأخر، ومن صلى خمس لیله زاحم إبراهیم خلیل الله فی قبته، ومن صلى ربع لیله کان أول الفائزین حتى یمر على الصراط کالریح العاصف ویدخل الجنة بغیر حساب، ومن صلى ثلث لیله لم یلق ملکا إلا غبطه بمنزلته من الله عز وجل وقیل له ادخل من أی أبواب الجنة الثمانیة شئت، ومن صلى نصف لیله فلو أعطى ملا الأرض ذهبا سبعین ألف مرة لم یعدل أجره جزاء وکان له بذلک أفضل من سبعین رقبة یعتقها من ولد إسماعیل، ومن صلى ثلثی لیله کان له من الحسنات قدر رمل عالج أدناها حسنة أثقل من جبل أحد عشر مرات، ومن صلى لیلة تامة تالیا لکتاب الله عز وجل ذکره راکعا وساجدا وذاکرا أعطی من الثواب أدناها أن یخرج من الذنوب کما ولدته أمه ویکتب له عدد ما خلق الله من الحسنات ومثلها درجات ویثبت له النور فی قبره وینزع الاثم والحسد من قلبه ویجار من عذاب القبر ویعطى براءة من النار ویبعث من الآمنین ویقول الرب تبارک وتعالى لملائکته یا ملائکتی انظروا إلى عبدی أحیى لیلة ابتغاء مرضاتی أسکنوه الفردوس وله فیها مائة ألف مدینة فی کل مدینة جمیع ما تشتهی الأنفس وتلذ الأعین وما لا یخطر على بال سوى ما أعددت له من الکرامة والمزید والقربة.


🔶مردی از امیرالمؤمنین (علیه السلام) درباره ی شب زنده داری با قرآن پرسید؛ حضرتش فرمود: 

بشارت باد تو را! 

هر کس یک دهم شب را با اخلاص و برای رسیدن به ثواب الله به نماز بگذراند خداوند عزوجل به ملائکه اش می گوید: "برای این بنده ام به تعداد آنچه که خداوند از گیاهان در شب رویانیده، و به اندازه ی هر دانه و برگ و درخت و هر شهر و حوطه و چراگاه حسنات بنویسید"؛

و هرکس یک نهم شب را با نماز زنده بدارد خداوند به او ده دعای مستجاب عطا می کند و کتابش را در روز قیامت به دست راستش می دهد. 

و هرکس یک هشتم شب را نماز بگزارد خداوند اجر شهید صابری که نیت درستی داشته به او عطا می کند و شفاعتش درباره ی خانواده اش پذیرفته است. 

و هر کس که یک هفتم شب را برخیزد، روزی که مبعوث می شود در حالی از قبرش بیرون می آید که صورتش به مانند ماه کامل می درخشد تا اینکه با امان یافته ها از صراط می گذرد. 

و هر کس یک ششم شب را به عبادت برخیزد جزء «اوّابین» نوشته می شود و گناه کهنه و تازه اش آمرزیده می شود. 

و هر کس که یک پنجم شب را به نماز مشغول باشد با ابراهیم خلیل در جایگاهش هم نشین می شود. 

و هرکس که یک چهارم شب را با نماز سپری کند اولینِ رستگاران خواهد بود و به مانند تندباد از صراط عبور می کند و بدون حساب به بهشت داخل می شود. 

و هرکس که یک سوم شب را به عبادت مشغول باشد ملکی او را نمی بیند مگر اینکه به منزلت او در نزد خداوند غبطه می خورد و به او خطاب می رسد: "از هرکدام از درهای هشتگانه ی بهشت که می خواهی وارد شو".

و هرکس که نیم شب را به عبادت احیا کند، اگر هفتاد هزار مرتبه به اندازه ی تمام زمین به او طلا داده شود با قسمتی از اجر او برابری نمی کند و این عمل برای او برتر است از اینکه هفتاد برده از اولاد اسماعیل را آزاد کند. 

و هرکس که دو سوم شب را به پاخیزد برای او به قدر دانه های رمل حسنات خواهد بود که کمترین آن حسنات ده بار از کوه احد سنگین تر است. 

و هرکس یک شب کامل را با تلاوت کتاب الله به نماز بگذراند و تمام شب به رکوع و سجود و ذکر مشغول باشد ثوابی به او داده می شود که کمترین آن این است که مانند روزی که از مادر زاده شده از گناهانش بیرون می شود و به تعداد آنچه خدا خلق نموده به او حسنات عطا می شود و به همان اندازه درجاتش بالا می رود و نور در قبر او ثابت می گردد و گناه و حسد از قلبش برکنده می شود و از عذاب قبر ایمنی می یابد و امان از آتش به او عطا می شود و درزمره ی امان یافتگان برانگیخته می شود و پروردگار به ملائکه اش می گوید: ای ملائکه ی من! به بنده ام بنگرید. او شبی را برای کسب رضای من زنده داشت. او را در فردوس ساکن کنید. برای او در آنجا صدهزار شهر خواهد بود که در هر شهری تمام آنچه آدمی خوش می دارد و دیده از دیدنش لذت می برد و چیزهایی که بر فکر خطور نمی کند هست؛ جدای از کرامت و چیزهای بیشتر و قربتی که برای او آماده کرده ام.


📚ثواب الاعمال (للصّدوق رحمه الله)


  • شیخ علی خدادادی

یاعلی315

  • شیخ علی خدادادی

یاعلی313

  • شیخ علی خدادادی

🍀🌺🍀 باز شدن درهای رحمت و بخشش الهی در شب اوّل ماه رمضان


1) رسول خدا صلّی الله علیه وآله ‏فرمود: بهشت، سال به سال برای حلول ماه رمضان زینت و آرایش مى‏شود. چون شب اوّل ماه رمضان فرا رسد، بادى که آن را مثیره گویند از زیر عرش مى‏وزد که برگ درختان بهشت را به هم مى‏زند و حلقه درهاى بهشت را مى ‏کوبد. پس‏آوائى از آنها شنیده شود که هرگز شنوندگان بهتر از آن نشنیده‏اند. حوران بهشتى از جایگاه خود بیرون می شوند و بر مکان هاى بلند بهشت می ایستند و صدا می زنند: آیا خواستگارى به سوى خدا آمده تا خدا او را همسر کرامت کند؟ سپس گویند: اى رضوان (دربان بهشت)! امشب چه شبى است؟ او لبّیک گویان به آنان پاسخ می دهد و می گوید: اى حوران نیک سیرت و نیکو صورت! امشب، شب اوّل ماه رمضان است، و درهاى بهشت براى روزه‏ داران امّت محمّد صلّی الله علیه وآله گشوده می شود. خداوند عزّوجلّ به او می فرماید: اى رضوان! درهاى بهشت را بگشا، اى مالک (دربان دوزخ)! درهاى دوزخ را به روى روزه‏داران امّت محمّد ببند، اى جبرئیل! به زمین فرود آی، و سرکشان شیاطین را در بند و زنجیر کن، و سپس همگى را در امواج خروشان بیفکن تا روزه امّت حبیب مرا تباه نسازند. (بحارالأنوار، ج‏96، ص‏33 به نقل از امالى مفید)


2) رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: همانا در های آسمان در اولین شب از ماه رمضان گشوده می شود، و تا آخرین شب بسته نمی شود. (بحارالأنوار، ج96، ص344- 345به نقل از کِتَابُ النَّوَادِر)


3) رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هنگامی که شب اول ماه رمضان شود، خداى عزَوجلّ به امّت من توجّه می کند و هر آن که را خداوند به او توجه نماید، هرگز او را عذاب نخواهد فرمود. (بحارالأنوار، ج96، ص365 به نقل از خصال)


4) رسول خدا صلّی الله علیه وآله ‏فرمود: اگر مى‏دانستید که براى شما در ماه رمضان چه چیزهایی فراهم شده است، قطعاً خدا را بیشتر سپاس مى‏گفتید. وقتی شب اول ماه رمضان فرا رسد، خداوند همه گناهان نهان و آشکار امّت مرا مى‏آمرزد، و درجات شما را دو میلیون مرتبه بالا مى‏برد، و پنجاه شهر (در بهشت) براى شما بنا مى‏کند. (بحارالأنوار، ج96، ص351-352 به نقل از ثواب الاعمال)


5) حضرت کاظم علیه السلام فرمود: خداوند در شب اول ماه رمضان، ششصد هزار نفر بنده را از آتش جهنم آزاد می کند. (بحارالأنوار، ج96، ص372-373 به نقل از فقه الرضا علیه السلام)


  • شیخ علی خدادادی

یاعلی308

  • شیخ علی خدادادی

یاعلی307


گزیده ای از بیانات


اگر می خواهید امام زمان(عج) را بشناسید باید احادیث و سخنان امامان معصوم(ع) در خصوص حضرت مهدی(عج) را بررسی کنیم.


باید به بیان حضرات نگاه کنید. امام حسن(ع) میفرمایند: هر زمان که اسم امام زمان(ع) می آمد، پدرم علی بن ابیطالب(ع) پشت سرهم و مکررا به سینه می کوبیدند و حضرت بلند آه می کشیدند و این جمله را می فرمودند: آه خدایا! چه شوقی دارم برای زیارت فرزندم مهدی(ع).


وظیفه ای که ما نسبت به امامان معصوم(ع) نسبت به امام زمانمان داریم تنها یک کلمه است و آن " انتظار " است. انتظار چه کلمه ای است؟ در کتاب شریف کافی آمده است که شخصی آمد نزد امام باقر(ع) و عرض کرد: من راهم دور است و به این راحتی نمی توانم به محضر شما مشرف شوم و شما را زیارت کنم. حالا که بعد از مدتها خدمتتان رسیدم سوالی دارم؛ آقا جان عملی را یاد بدهید که کل دین در این عمل خلاصه شده باشد و وقتی این عمل را داشتم همه دین و مذهب تشیع را داشته باشم. عملی را به من یاد بدهید که بتوانم به وسیله آن مخالفین شیعه را جذب دینم کنم، عملی که خودتان به آن عقیده دارید.


امام باقر(ع) می فرمایند:


1) شهادت بده به وحدانیت خدا


2) محبت به علی بن ابیطالب(ع) و فرزندان ایشان


3) برائت بجوی از دشمنان امیرالمومنین(ع) و فرزندان ایشان


4) انتظار حضرت قائم(ع)


در این موارد در واقع امام باقر(ع) دین خدا را معرفی کردند.


این انتظار چه مقامی است که امام باقر(ع) می فرماید یکی از ارکان دین اسلام و یکی از شاخه های اعتقاد من پسر فاطمه(س) منتظر بودن برای صاحب الزمان(ع) است؟


ما باید وجودمان در زمان غیبت فقط برای امام زمانمان باشد . همه ما بلدیم و تا به حال بارها گفته ایم: "یا لیتنا کنا معک و نفوز فوزا عظیما " خب ما باید این را عملی کنیم.



کاری که شهدای کربلا برای امام حسین(ع) انجام دادند از مصادیق انتظار است. اگر بخواهیم برای عمل حبیب بن مظاهر اسم بگذاریم باید اسمش را انتظار بگذاریم.


انتظار یعنی تمام وجودم را میدهم برای امامم و دیگر منی وجود ندارد و تمام رفتار و کردار من محوریتش می شود امام زمان(عج)


  • شیخ علی خدادادی